Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Az elmúlt 24 óra eseményei& Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. október 04.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az alább olvasható esetek történtek az elmúlt 24 órában.

Tovább...
 
Tűzoltók mentették ki az anyakutyát és kölykeit Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. október 04.

Image Pár nappal ezelőtt, hajnalban érkezett a bejelentés a katasztrófavédelem Fejér megyei műveletirányítási központjába, hogy Zichyújfalu-Barákapusztán egy kölykedző kutya egy fedett vízelvezető árokba szorult, és a lakók az állatot nem tudják kiszabadítani. Az anyakutyát és három kölykét végül a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységei több mint félórás összehangolt munkával szabadították ki.

Tovább...
 
Közösségi szolgálat a katasztrófavédelemnél Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2012. október 04.

Image Szeptember elsejével hatályba lépett a nemzeti köznevelésről szóló törvény nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló miniszteri rendelet, amelynek egyik újdonsága, hogy azoknak a középiskolásoknak, akik 2016. január 1-je után érettségiznek, ötven órányi közösségi szolgálatot kell teljesíteniük. A diákoknak erre a katasztrófavédelemnél is lehetőségük lesz.

Tovább...
 
Ügyelnek a biztonságra Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. október 03.

Image A körzeti megbízotthoz és a hosszúsétatéri rendőrállomáson szolgálatot teljesítő rendőrökhöz is fordulhatnak a városrész lakói.

Tovább...
 
Az elmúlt 24 óra eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság   
2012. október 01.

Image Az elmúlt 24 óra rendőrséget érintő eseményeiről tájékozódhatnak olvasóink Fejér megyét illetően az alábbi összefoglalóban.

Tovább...
 
Nyílászáró-cserére vonatkozó ajánlattal keresik meg a belvárosi bérlőket Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. október 01.

Image Az Önkormányzat felhívja a figyelmet, hogy kft-n keresztül nem nyújt támogatást nyílászáró-cseréhez.

Tovább...
 
Elhunyt Dr. Warvasovszky Emil Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. október 01.

Image 2012. szeptember 29-én elhunyt Warvasovszky Emil. A Herman Ottó Általános Iskola nyugalmazott igazgatója ornitológusként is nagy hírnevet szerzett. A Székesfehérvár és térsége madárvilágát több könyvben is bemutató, ismert szakembert 2003-ban Apáczai Csere János Díjjal tüntették ki, valamint ebben az évben Székesfehérvár Díszpolgára címet adományozott számára a város közgyűlése. Tanári tevékenységét Aranykatedra Díjjal ismerték el. A 84 éves korában elhunyt Warvasovszky Emilt saját halottjának tekinti Székesfehérvár.

Tovább...
 
Lovakat keresett, fűkasza-tolvajokat fogott Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 26.
A gánti körzeti megbízott hajnali három órakor arról kapott riasztást, hogy a Zámoly és Csákvárt összekötő utak kereszteződésében elkóborolt lovak vannak. A körforgalomnál az állatokat nem találta, így Gánt felé vette az irányt. Amikor a Bányatelephez ért, a vízmű valamint a szociális otthon épülete között egy ott parkoló autóra lett figyelmes, ami meglátva a szolgálati gépkocsit, nagy sebességgel elindult Székesfehérvár irányába. A körzet megbízott követni kezdte az autót, majd erősítést kért az ügyeleten keresztül. A Zámoly – Csákvár utak kereszteződésében lévő körforgalomnál a menekülő gépkocsi kisodródott, és árokba hajtott.
Tovább...
 
Tankolás fizetés nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 25.

Image Tulajdon elleni szabálysértés miatt indult eljárás egy 20 éves román férfivel szemben, aki az M7-es autópálya Váli Völgyi Pihenőjében lévő töltőállomásról fizetés nélkül akart távozni miután tele tankolta autóját.

Tovább...
 
Mezőszilasi orvvadász rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 21.

Image Büntetőeljárás indult egy 37 éves mezőszilasi férfivel szemben, miután a sárbogárdi rendőrök tudomására jutott, hogy engedély nélkül ejt el vadakat, és egy frissen megnyúzott és kizsigerelt őztetemet meg is találtak nála.

Tovább...
 
Aranyos vízirendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. szeptember 21.

Image A Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottai az ország vízirendőreinek legjobbjai közé tartoznak. Ez derült ki azon a két napos víziközlekedés-rendészeti versenyen, amielyet Balatonöszödön rendeztek meg.

Tovább...
 
<< Első < Előző 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1178 - 1188 / 2095